Till innehåll på sidan

Prova-på

Vill du prova på att vara elev i gymnasiesärskolan?

Du får ett eget anpassat program med det som du vill prova på. Kanske undrar du över våra lokaler, vad vi har för utrustning och hur du ska lära dig att hitta? Vi vill gärna visa dig. Du får också vara med i undervisningen förstås, och chans att prata med både lärare och elever. 

Boka tid för prova-på

På grund av rådande omständigheter kring covid19 är tyvärr prova på inställd våren 2021. Ni är dock välkomna på enskilda besök på skolan efter kl. 16:00. Bokning sker med respektive prova-på-samordnare. Dessa besök är främst riktade till de elever och vårdnadshavare eller skolpersonal som ännu inte har varit hos oss.  

För information om programmen och prova-på är ni välkomna att kontakta:
Nationellt program: erika.rastas@edu.stockholm.se, mobil: 076-825 22 75.
Individuellt program: blecko.lena.karlsson@edu.stockholm.se, mobil: 076-825 17 67.

Det är din grundsärskolas- eller grundskolas studie- och yrkesvägledare (SYV) eller din lärare som bokar tid.

Endast förbokade besök på skolan endast efter kl. 16.00 och dessa bokas via Erika eller Lena. Vi önskar att besökare använder munskydd. 

En god nyhet är att vi planerar för ett alternativt Öppet hus i slutet av mars för de elever som är intresserade av våra hantverksprogram (finsnickeri, florist, frisör och textil) på det nationella programmet. Hantverkslärarna kommer naturligtvis att vara på plats denna kväll i våra salonger och verkstäder för att visa och berätta mer om de olika programmen. I övrigt blir Öppet hus aktuellt tidigast höstterminen 2021. 

Välkommen!

Ingress: 
Vill du prova på att vara elev i gymnasiesärskolan?